Gudang Informasi

Keçiören Patlama : PATLAMADA ÖLEN TAKSÄ°CÄ° KÃœRTÇE AÄžITLARLA SON YOLCULUÄžUNA / 15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu.

Keçiören Patlama : PATLAMADA ÖLEN TAKSÄ°CÄ° KÜRTÇE AĞITLARLA SON YOLCULUĞUNA / 15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu.
Keçiören Patlama : PATLAMADA ÖLEN TAKSÄ°CÄ° KÜRTÇE AĞITLARLA SON YOLCULUĞUNA / 15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu.

Patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, binada maddi hasar oluştu. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı. For 1 dag siden · keçiören ilçesi kızlarpınarı caddesi'nde saat 22.26 sıralarında meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın tüm katlarının mutfak bölümlerinde patlama meydana geldi. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesine bağlı kızlarpınarı caddesi'ndeki bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesinde 3 katlı bir binada büyük bir patlama meydana geldi.

Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı. Keçiören Belediyesi Çanakkale zaferi konseri düzenledi
Keçiören Belediyesi Çanakkale zaferi konseri düzenledi from www.ankaramasasi.com
09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesinde 3 katlı bir binada büyük bir patlama meydana geldi. Ankara'nın keçiören ilçesinde bir apartmanda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. 23.07.2018 · saat 15.00 sıralarındaki patlama sesi, ankara'nın çankaya, keçiören, etimesgut, mamak ve yenimahalle ilçelerinde yoğun olarak duyuldu. Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı. For 1 dag siden · keçiören ilçesi kızlarpınarı caddesi'nde saat 22.26 sıralarında meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın tüm katlarının mutfak bölümlerinde patlama meydana geldi. 18.11.2021 · son dakika haberi ankara keçiören'de patlama! Binanın bir kısmı yıkılırken, ilk belirlemelere göre 2 kişi.

Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesine bağlı kızlarpınarı caddesi'ndeki bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesine bağlı kuyubaşı mahallesi'ndeki bir binada gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Binada doğal gaz yerine lpg sistemi kullanıldığı ve binanın mutfak bölümünde yıkılmalar olduğu öğrenildi. Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. 23.07.2018 · saat 15.00 sıralarındaki patlama sesi, ankara'nın çankaya, keçiören, etimesgut, mamak ve yenimahalle ilçelerinde yoğun olarak duyuldu. For 1 dag siden · keçiören ilçesi kızlarpınarı caddesi'nde saat 22.26 sıralarında meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın tüm katlarının mutfak bölümlerinde patlama meydana geldi. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesinde 3 katlı bir binada büyük bir patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu. 09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı. 18.11.2021 · son dakika haberi ankara keçiören'de patlama!

15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu. Ankara'nın keçiören ilçesinde bir apartmanda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. 09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı.

Patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, binada maddi hasar oluştu. MHP, Gökçek'e karşı eski AK Partili'yi aday yapıyor - İç
MHP, Gökçek'e karşı eski AK Partili'yi aday yapıyor - İç from i13.haber7.net
15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu. For 1 dag siden · keçiören ilçesi kızlarpınarı caddesi'nde saat 22.26 sıralarında meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın tüm katlarının mutfak bölümlerinde patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. 09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesinde 3 katlı bir binada büyük bir patlama meydana geldi. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı.

Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

For 1 dag siden · keçiören ilçesi kızlarpınarı caddesi'nde saat 22.26 sıralarında meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın tüm katlarının mutfak bölümlerinde patlama meydana geldi. Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı. Binada doğal gaz yerine lpg sistemi kullanıldığı ve binanın mutfak bölümünde yıkılmalar olduğu öğrenildi. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı. Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. 09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. 15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesinde 3 katlı bir binada büyük bir patlama meydana geldi. Ankara'nın keçiören ilçesinde bir apartmanda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, binada maddi hasar oluştu. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesine bağlı kuyubaşı mahallesi'ndeki bir binada gaz kaynaklı patlama meydana geldi. 23.07.2018 · saat 15.00 sıralarındaki patlama sesi, ankara'nın çankaya, keçiören, etimesgut, mamak ve yenimahalle ilçelerinde yoğun olarak duyuldu.

Patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, binada maddi hasar oluştu. Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Binada doğal gaz yerine lpg sistemi kullanıldığı ve binanın mutfak bölümünde yıkılmalar olduğu öğrenildi. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı.

For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesinde 3 katlı bir binada büyük bir patlama meydana geldi. ANKARA'DA ÇIKAN YANGINDA 10 KİŞİ DUMANDAN ETKÄ°LENDÄ° - Son
ANKARA'DA ÇIKAN YANGINDA 10 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ - Son from trthaberstatic.cdn.wp.trt.com.tr
Binanın bir kısmı yıkılırken, ilk belirlemelere göre 2 kişi. Ankara'nın keçiören ilçesinde bir apartmanda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. 09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı. Binada doğal gaz yerine lpg sistemi kullanıldığı ve binanın mutfak bölümünde yıkılmalar olduğu öğrenildi. Patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, binada maddi hasar oluştu. For 1 dag siden · keçiören ilçesi kızlarpınarı caddesi'nde saat 22.26 sıralarında meydana gelen olayda, 3 katlı bir binanın tüm katlarının mutfak bölümlerinde patlama meydana geldi.

Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı.

23.07.2018 · saat 15.00 sıralarındaki patlama sesi, ankara'nın çankaya, keçiören, etimesgut, mamak ve yenimahalle ilçelerinde yoğun olarak duyuldu. Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı. 18.11.2021 · son dakika haberi ankara keçiören'de patlama! Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Binada doğal gaz yerine lpg sistemi kullanıldığı ve binanın mutfak bölümünde yıkılmalar olduğu öğrenildi. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesine bağlı kızlarpınarı caddesi'ndeki bir binada doğalgaz kaynaklı patlama meydana geldi. Gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirtilen patlamada, binanın büyük bir kısmı yıkıldı. Patlamada 1'i ağır 2 kişi yaralanırken, binada maddi hasar oluştu. 15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu. Ankara'nın keçiören ilçesinde bir apartmanda bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Binanın bir kısmı yıkılırken, ilk belirlemelere göre 2 kişi.

Keçiören Patlama : PATLAMADA ÖLEN TAKSÄ°CÄ° KÃœRTÇE AÄžITLARLA SON YOLCULUÄžUNA / 15.04.2021 · ankara'nın keçiören ilçesinde bir binanın bodrum katında doğalgaz patlaması oldu.. Patlama ile ilgili ankara cumhuriyet başsavcılığı soruşturma başlattı. For 1 dag siden · ankara'nın keçiören ilçesine bağlı kuyubaşı mahallesi'ndeki bir binada gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. Patlama sonucu bir bölümü çöken binadaki baba ile kız çocuğu hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. 09.03.2009 · alınan bilgiye göre, keçiören etlik semti, seval caddesi ile sağlıcan sokağın kesiştiği kavşakta saat 22.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Advertisement